imagen

TURISME VALÈNCIA

Vindre a València és disfrutar del sabor d'eixos llocs amb encant que tot viatger busca descobrir. Clima, història, gastronomia, estil de vida, essència mediterrània, patrimoni històric cultural...

València té molt que oferir al visitant que necessitarà de temps per a conéixer a fons la ciutat i els seus voltants.

Entre tota esta oferta hem de destacar algunes de les visites imprescindibles com és el Barri del Carme i els seus Palacios, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Plaça de la Mare de Déu i el conjunt Catedralici, la Plaça del Mercat i la Llotja de la Seda, la plaça de l'Ajuntament, els jardins del Túria, el Bioparc i l'Oceanogràfic, platges com la de la Malva-rosa o per als que busquen naturalesa i tradició, el Parc Natural de l'Albufera.

Per a descobrir l'essència de València cal mesclar-se amb els seus alegres i amables habitants, descobrir la seua gastronomia, la seua festa, els seus costumbre... per això no cal deixar passar l'oportunitat de provar una bona paella amb vista al mar, conéixer i les seues Falles, disfrutar de la nit mes cool, comprar en les seues botigues, refrescar-se amb una saborosa orxata amb "fartons", tapejar en els nombrosos bars o disfrutar de la millor posta de sol passejant amb barca pel Parc Natural de l'Albufera.

Per a conéixer la completa oferta turística de València: